Sponsoren

Deze pagina willen wij graag gebruiken om iedereen te bedanken die onze stichting een warm hart toedraagt.

Venides Visuals

Venides Visuals heeft het onze flitsende promo film gemaakt. Door gebruik te maken van een drone, hoge kwaliteit camera's en veel ervaring in de bewerking en eindmontage kregen wij een prachtige film en zijn wij super blij met het eindproduct!.

Safe Site bv

Safe Site heeft een complete uitrusting voor een IRATA klimmer gesponsord a €1200,- BEDANKT! Voor meer informatie over Safe Site ga naar de website www.safesite.nl.

Felix Safety

Met behulp van Felix Safety kunnen wij voordelig de Petzl Ventex helmen aanschaffen. Deze gebruiken wij tijdens inzet en training.

Meer informatie op: felixsafety.com,

Exped

6 slaapmatten SynMat 9 LW. Voor meer informatie: www.exped.com/netherlands-belgium/en.

Kato group / Fenix

Zes HP60R hoofdlampen gesponsord + voordelige aanschaf van CL30R campinglamp en enkele Fenix TK16 hand zaklampen. Voor meer informatie: www.knivesandtools.nl

Dutch Pitstop

Dutch Pitstop heeft het borduur en drukwerk van de trainingsoveralls en veiligheidshesjes verzorgd. Hierbij hebben we een extra korting gekregen, waarvoor we Dutch Pitstop erg willen bedanken. Meer informatie over Dutch Pitstop is te vinden op www.dutchpitstop.nl.

Fjallraven 

Wij willen het merk Fjallraven hartelijk danken voor het feit dat zij ons voorziet van  kwalitatief zeer goede kleding die met korting geleverd wordt. Het dragen van goede kleding maakt het werk van de vrijwilligers een stuk gemakkelijker tijdens langdurige inzetten door weer en wind.

VCA Nederland 

VCA Nederland heeft het de vrijwilligers van de stichting Srcn Reddingshonden mogelijk gemaakt om een VCA BASIS en VOL opleiding te volgen. Hierdoor werken onze vrijwilligers een stuk bewuster veilig in puingebieden en trainingslocaties. VCA Nederland bedankt!

Almeva

Almeva is sinds 1983 groothandel van alle materialen voor ongevallen hulpverlening, voor zowel de professionele hulpverlener, zoals ambulance als ook voor bedrijven en instellingen (BHV). Almeva heeft de stichting Srcn reddingshonden een Eerste Hulp tas met materialen geleverd. Heel erg bedankt hiervoor.