Vrijwilligers

Vrijwilligers

Op dit moment (2020) hebben wij geen ruimte om nieuwe geleiders op te leiden of toe te voegen aan ons team. Meent u toch een toegevoegde waarde te zijn voor ons als SRCN (bijvoorbeeld door specieke kennis/specialisme/ervaring) kunt u contact opnemen en zullen wij dit met u bespreken.
Klik hier voor ons contactformulier.

De Stichting Search and Rescuedog Centre Netherlands beoogt het doel geleider en hond op te leiden tot gecertificeerde en inzetbare reddingshonden combinaties. De SRCN Reddingshonden houdt zich niet bezig met het deelnemen aan sportevenementen of keuringen op sportgebied.

Wij trainen veelal in het midden van het land. De vlakte trainingen zullen vooral in de omgeving van Austerlitz worden gehouden. De trainingen in het weekend willen nog weleens verschillen, afhankelijk van het type training zijn wij afhankelijk van slooplocaties.

Als geleider bent u verantwoordelijk voor uw eigen leercurve. Afhankelijk van de effort die u in de trainen bij de SRCN Reddingshonden en thuis steekt zult u bepaald resultaat halen. Naast dat u verantwoordelijk bent voor uzelf heeft u uiteraard ook een verantwoordelijkheid voor uw trainingsmaatjes. U heeft elkaar nodig om elkaar op een bepaald niveau te kunnen krijgen en houden.