Wie zijn wij

De stichting Search en Rescuedog Centre Netherlands leidt sinds 2004 reddingshonden en geleiders op, met als doel ondersteuning te kunnen bieden aan o.a. de politie etc. bij het opsporen van vermiste personen in Nederland. Hierbij is SRCN Reddingshonden 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar.

Overheidsinstellingen, andere organisaties en particulieren kunnen voor ondersteuning bij het opsporen van vermiste personen kosteloos een beroep doen op SRCN Reddingshonden. We zijn daarvoor bereikbaar op het alarmnummer: +31 (0)6 52667040.

SRCN Reddingshonden streeft naar een optimale en intensieve samenwerking met verschillende eenheden van de Nationale Politie, brandweer veiligheidsregio en overige bijzondere hulpverleningsorganisaties. SRCN Reddingshonden kan de inzet in bijzondere gevallen opschalen. Dat gebeurt dan via Stichting Inzet Reddingshond (SIN, www.rescuedogs.nl) in Nederland . Hierbij is het mogelijk om in met meerdere reddingshonden en vrijwilligers te zoeken naar vermiste personen.