lid worden

Meen je een toegevoegde waarde te zijn voor ons als SRCN (bijvoorbeeld door specifieke kennis/specialisme/ervaring), dan kun je contact opnemen en zullen wij dit met je bespreken.

De Stichting Search and Rescuedog Centre Netherlands beoogt het doel geleider en hond op te leiden tot gecertificeerde en inzetbare reddingshonden combinaties. De SRCN Reddingshonden houdt zich niet bezig met het deelnemen aan sportevenementen of keuringen op sportgebied.

Wij trainen veelal in het midden van het land. De vlakte trainingen zullen vooral in de omgeving van Austerlitz worden gehouden. De trainingen in het weekend willen nog weleens verschillen, afhankelijk van het type training zijn wij afhankelijk van slooplocaties.

Als geleider ben je verantwoordelijk voor jouw eigen leercurve. Afhankelijk van de effort die je in de trainingen bij de SRCN Reddingshonden en thuis steekt zul je een bepaald resultaat behalen. Naast dat je verantwoordelijk bent voor jezelf heb je uiteraard ook een verantwoordelijkheid voor je trainingsmaatjes. Je hebt elkaar nodig om elkaar op een bepaald niveau te kunnen krijgen en houden.

Op dit moment hebben wij geen ruimte voor nieuwe honden en geleiders. Ben je desondanks van mening dat je voor de Stichting SRCN toch van meerwaarde kunt zijn, neem dan gewoon contact met ons op. 

Scroll naar beneden voor het aanmeldformulier. 

Waar

Wij trainen met name in het midden van het land, waaronder Driebergen, Leersum en Austerlitz. 

Wanneer

Onze trainingen vinden plaats op woensdagavond en zondagochtend en middag. 

hoe lang

Onze trainingen hebben geen eindtijd. Tijdens de briefing bespreken we onze individuele doelstellingen voor die specifieke training. Geen enkele oefening of training is hetzelfde. 

Vul onderstaand formulier in waarna wij contact met u zullen opnemen. 

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha