lid worden

Meent u een toegevoegde waarde te zijn voor ons als SRCN (bijvoorbeeld door specifieke kennis/specialisme/ervaring), dan kunt u contact opnemen en zullen wij dit met u bespreken.

De Stichting Search and Rescuedog Centre Netherlands beoogt het doel geleider en hond op te leiden tot gecertificeerde en inzetbare reddingshonden combinaties. De SRCN Reddingshonden houdt zich niet bezig met het deelnemen aan sportevenementen of keuringen op sportgebied.

Wij trainen veelal in het midden van het land. De vlakte trainingen zullen vooral in de omgeving van Austerlitz worden gehouden. De trainingen in het weekend willen nog weleens verschillen, afhankelijk van het type training zijn wij afhankelijk van slooplocaties.

Als geleider bent u verantwoordelijk voor uw eigen leercurve. Afhankelijk van de effort die u in de trainen bij de SRCN Reddingshonden en thuis steekt zult u bepaald resultaat halen. Naast dat u verantwoordelijk bent voor uzelf heeft u uiteraard ook een verantwoordelijkheid voor uw trainingsmaatjes. U heeft elkaar nodig om elkaar op een bepaald niveau te kunnen krijgen en houden.

Scroll naar beneden voor het aanmeldformulier. 

Waar

Wij trainen met name in het midden van het land, waaronder Driebergen, Leersum en Austerlitz. 

Wanneer

Onze trainingen vinden plaats op woensdagavond en zondagochtend en middag. 

hoe lang

Onze trainingen hebben geen eindtijd. Tijdens de briefing bespreken we onze individuele doelstellingen voor die specifieke training. Geen enkele oefening of training is hetzelfde. 

Vul onderstaand formulier in waarna wij contact met u zullen opnemen. 

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha