onze sponsoren

De stichting SRCN Reddingshonden is een non-profit hulpverleningsorganisatie en is sinds januari 2008 door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Ons team bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Alle materialen en onkosten worden zelf bekostigd of door sponsoren geschonken.

Deze pagina gebruiken we daarom graag om onze sponsoren te bedanken. Zonder hen kan de SRCN niet bestaan. 

 


k9 official

K9 Official heeft onze mooie en comfortabele soft shell jassen gesponsord. Volledig wind én waterdicht.


fenix

FENIX heeft ons zes HP60R hoofdlampen gesponsord + voordelige aanschaf van CL30R campinglamp en enkele Fenix TK16 hand zaklampen. Ook kunnen wij nog steeds tegen een mooie korting onze gear aanschaffen.

VCA Nederland

VCA Nederland heeft het voor de vrijwilligers van de SRCN mogelijk gemaakt om een VCA BASIS en VOL opleiding te volgen. Hierdoor werken onze vrijwilligers een stuk bewuster veilig in puingebieden en trainingslocaties.

Felix Safety

Met behulp van Felix Safety kunnen wij voordelig de Petzl Ventex helmen aanschaffen. Deze gebruiken wij tijdens inzet en training.


fjall raven

Wij willen het merk Fjallraven hartelijk danken voor het feit dat zij ons voorziet van kwalitatief zeer goede kleding die met korting geleverd wordt. Het dragen van goede kleding maakt het werk van de vrijwilligers een stuk gemakkelijker tijdens langdurige inzetten door weer en wind.

Wil je ook sponsoren? Heel graag zelfs! Neem dan contact met ons op via sponsor@srcn.nl.