Steun ons, word donateur!

Ons rekeningnummer is: NL44RABO0394850858 t.n.v. Stichting Search and Rescuedog Centre Netherlands te Amersfoort. Vermeld a.u.b. een e-mailadres bij de opmerking, wij bedanken u graag.

Als stichting bestaan wij uitsluitend uit vrijwilligers. Hoewel wij geen leden hebben en dus ook geen contributie, dragen de vrijwilligers elk jaar aan een deel van de kosten bij. Onze basiskosten bestaan uit zaken als ons webadres + hosting, WA-verzekering, boekhoudpakket, administratiekosten en bijdrage SIN. Daarnaast wordt het geld besteed aan onkosten als koffie met wat lekkers tijdens de training, benzine-kosten bij een inzet, training van de hondengeleiders en materiaal (onderhoud) en kleding.

Dit laatste kost het meeste. Het werk dat wij doen, vraagt nogal wat van materiaal, daarom investeren wij graag in goede spullen en onderhouden die goed. Denk aan GPS-apparatuur, portofoons, verlichting, kleding en materiaal dat wij tijdens de trainingen gebruiken.

Om onszelf en onze mogelijkheden te waarborgen zijn wij voor een groot deel afhankelijk van donaties en sponsoring. Wij zijn blij met iedere donatie, wat het bedrag ook is. Daarnaast is het mogelijk om ons te sponsoren op het gebied van materiaal. Zo hebben wij recent bijvoorbeeld enkele hoofdlampen gedoneerd gekregen die wij gebruiken tijdens trainingen en inzet.

Een enkele keer per jaar proberen wij ook aanwezig te zijn op een evenement om daar met een info-stand te staan en/of met een demonstratie.

Wanneer u meer informatie wilt, neem vooral contact met ons op. Wij zijn transparant over onze bestedingen, dus vraag gerust. 

De stichting Search and Rescuedog Centre Netherlands is een non-profit hulpverleningsorganisatie en is sinds januari 2008 door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), hierdoor kunt u giften aan de stichting Search and Rescuedog Centre Netherlands van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken. 

Ook kunt u ons steunen via onze justgiving pagina. Via de onderstaande knop kunt u direct via Justgiving een bedrag aan de stichting Search and Rescuedog Centre Netherlands overmaken.

Doneren via Justgiving

Tevens kunt u met de onderstaande knop middels PayPal een donatie overmaken, als u in het bezit bent van een PayPal rekening of een creditcard. Vul op de website van PayPal het gewenste donatie bedrag in en druk daarna op de knop "update total". Na het invullen van een totaalbedrag kunt u deze overmaken door in te loggen op uw PayPal account of uw creditcard gegevens in te vullen.

Doneren met PayPal